Днес е било докарано от САЩ тялото на известния врачански

...
Днес е било докарано от САЩ тялото на известния врачански
Коментари Харесай

Само в BulNews! Докараха от САЩ тялото на д-р Людмил Пантеров, вижте кога е погребението във Враца

Днес е било докарано от Съединени американски щати тялото на известния врачански доктор доктор Людмил Пантеров, научи организация BulNews. С него във Враца е пристигнала и брачната половинка му. Приживе той беше един от най-хубавите експерти по неврологични болести. На 18 ноември един от най-хубавите в своята област медици щеше да навърши 63 година
На 29 октомври негови близки оповестиха, че е умрял зад Океана, като първичната информация бе, че си е отишъл от ковид. Те разказваха, че се оплаквал от общо неразположение, което се задълбочило. Изследвал се и било открито, че е инфектиран с COVID-19. Веднага е бил настанен в болница, където макар напъните на лекарите, не съумял да се пребори с подлия вирус.
Днес обаче излиза наяве, че това не дава отговор на истината. По решение на фамилията той ще бъде заровен в отворен ковчег, като доказателство, че не е умрял от рисковата болест.
Поклонението пред тленните остатъци на доктор Людмил Пантеров ще бъде в понеделник от 13.30 часа в църквата „ Св. Николай “ на пл. „ Христо Ботев “ във Враца.
Погребението ще се извърши от 15 часа в Старите гробища в града.
Докарването на тялото от Съединени американски щати и организацията на погребението са със съдействието на погребална организация „ Ева “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР