Днес е 19-ти феруари, ден в който почитаме Апостола на

...
Днес е 19-ти феруари, ден в който почитаме Апостола на
Коментари Харесай

Борисов към Радев: Чие е това правителство ?


Днес е 19-ти феруари, ден в който почитаме Апостола на свободата, който ни завеща да бъдем равни с всички европейски нации. Толкова години се борихме за това тъждество, което беше оценено от всичи наши сътрудници, през днешния ден България е различен. Днес Кирил Петков министър-председател на България, уповавам се за малко, се среща с държавни глави, за които освен Google демонстрира, че са диктатори, а оглавяват страни в които има геноцид. Кирил Петков ни поучава такива страни да са образец за нас. Забрави ли Кирил Петков, че ние сме в Европа, доста преди него? “, съобщи Десислава Атанасова пред актива на ГЕРБ в Разград.

На среща с членовете на партията е и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред него хората споделиха, че от година не се правят никакви инфраструктурни планове и всичко е спряло.

Атанасова регистрира, че страната ни към момента няма бюджет, а предлжения е подобен на инфлацията, който не подсигурява никакви помощи на пенсионери, бизнес и жителите. Тя напомни и по какъв начин се пукат медийните балони на Бойко Рашков, като даде за образец подслушването, което се оказа подправена вест.

„ Васил Левски остава жив и до през днешния ден със заветите си, изключително значимо е за тези райони в които живеят дружно мюсюлмани и християни, ние да съблюдаваме неговите завещания “, съобщи Борисов.

„ Хемус “ няма да стане в никакъв случай и ще пътувате с часове. И „ Струма “ няма да стане, уповавам се да достроят към този момент започнатото. Програмата пък ще се прекръсти на „ райони в застой “, съобщи още Борисов. Той добави, че всеки ден се бълват нови и нови неща, като подслушванията, които се оказаха подправена вест към този момент не е настояща.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и бюджета за 2022 година, като регистрира, че през годините постоянно са се старали да бъдат консервативни, с изключение на последната година в условия на рецесия, когато съвсем всекидневно са се взимали ограничения в помощ на жителите.

„ В момента нафтата отива на 3 лв., ние ги държахме на най-ниската ставка на акциза и предложихме да създадем 9% Данък добавена стойност върху горивата, както и върху главните хранителни артикули. Следобед Радев прикани държавното управление незабавно да прегледа ставката на Данък добавена стойност и да помогне на хлебопроизводителите. Хубаво, само че чие е това държавно управление. Той стартира да приказва против тях, както говореше против нас. Но това е неговото държавно управление, които той хвалеше, че са страхотни предприемачи, само че някои в сметките си имат 80 хиляди лв., другояче са страхотни. Василев обаче попари настояванията и сподели, че няма да се понижи “, цитира част от изявленията през вчерашния ден Борисов.

Борисов напомни, че още преди години Европейски Съюз съобщи, че България е изпълнила всички критерии за влизане в Шенген и евролидерите са го заявявали, като това е заслуга на доста държавни управления. „ Кой сме излъгали и какво би трябвало да се стартира? “, възмути се Борисов.

„ Това да те похвали деспот избил публицисти и жители, филм има за това! Как 1000 души избавиха от един хотел, с цел да не бъдат избити. Това е похвата който употребяват и у нас, единствено че с похвата – чегъртане. Представям си по какъв начин диктатора стои вечер и гледа българска телевизия без превод. В същото време митинги в Брюксел против него. Интересно ми е с изключение на нашия дали различен се е видял с него “, разяснява Борисов във връзка хвалбите на Кирил Петков от през вчерашния ден, че започваме да борим корупцията по образеца на Руанда.

„ Не мога да смогна да проучвам. Една година към този момент ГЕРБ не е на власт и те проучват, като засекретиха енергийната комисия. Аз настоявам, че го направиха, тъй като свои хора направиха за 3 секунди милионери. Аз не мога да схвана по какъв начин медиите не настояха да е открита. Кое му е секретното, че едни компании са продали газ. Защото стана ясно, че назначени зам.-министри и шефове продадоха на някогашните си компании. Темата по заповед изчезна. Защото ще се разобличат още с първите си ходове, даже ден не изчакаха, с цел да може да се разпратят с тези, които ни смъкнаха “, разяснява Борисов за покупко-продажбите в „ Булгаргаз “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР