Днес Деси цъфна в Нова тв и занарежда драматично колко

...
Днес Деси цъфна в Нова тв и занарежда драматично колко
Коментари Харесай

Обладаната от трагизъм Деси е знак, че в ГЕРБ парите намаляват

Днес Деси цъфна в Нова тв и занарежда трагично какъв брой в ГЕРБ били загрижени какво се случва в Държавната консилидационна компания (ДКК). Всъщност те в действителност за разтревожени, тъй като секва паричния поток от ДКК към чекмеджетата. Ако Атанасова бе Мата Хари щеше да е наясно. А може и да е, кой знае…

ДКК бе една от „ златните кокошки “ на Борисовия другарски кръг. От лятото насам обаче нещата се трансформират, което безспорно мощно тревожи ГЕРБ.

Започна се с изваждането на „ Монтажи “ ЕАД от ДКК и прекосяването на компанията към Министерството на стопанската система. Структурата е била измежду тези, през които минавали корупционните практики.

Същата компания е отговаряла за строителството и ремонта на 500 язовира, като е усвоила за това над половин милиард лв. без търгове и състезания. Резултатът: издигнати единствено 10 дребни язовира, и то празни, другаде няма даже следи от ремонт.

Замразен бе и планът за държавен комплекс на територията на „ София Тех Парк “, който също беше под опеката на ДКК. Отново милиони не поеха към чекмеджетата…

И други компании бяха извадени от ДКК и това спря приключването на големи средства в съмнителни планове.

Проверява се ролята на ДКК и на някогашния стопански министър Емил Караниколов в опитите да се заграби военния цех „ Дунарит “ в Русе.

Колкото и да се старае Атанасова, единственото, което реализира е, да ни убеди, че ГЕРБ няма никакви причини в своя отбрана. Такива обаче - плюс доказателства, - има в обилие за ограбването на страната.

Прави усещане, че Томислав Дончев и Даниел Митов в последно време все по-рядко се хвърлят на амбразурата, явно прозряли, че не могат да защитят незащитимото.

ДКК е посестрима на „ Автомагистрали “, на Държавния ВиК холдинг и други сходни структури, посредством които са източвани милиарди.

Скоро даже Деси ще проумее това…

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР