Днес Dacia обяви, че представеният през пролетта на тази година

...
Днес Dacia обяви, че представеният през пролетта на тази година
Коментари Харесай

Къмпинг комплектът на Dacia с 1000 поръчки. Ще бъде наличен и при новия Duster

Днес Dacia разгласи, че показаният напролет на тази година комплект Sleep Pack за трансформиране на Jogger в стилен кемпер към този момент може да се похвали с 1000 осъществени бройки.

Sleep Pack съставлява дървена модулна кутия, която влиза тъкмо в товарното поделение на Jogger, след разгъването на която в пространството зад предните седалки се оформя двойно легло с размери 190 на 130 сантиметра и с пространство над него с височина от най-малко 60 сантиметра.

Хитроумно е и самото оформление на главната дървена структура, което разрешава в непосредствена непосредственост до ръба на багажника да се оформи поделение за багаж и хранителни запаси, а двукомпонентния похлупак да се трансформира в компактна масичка или работен плот.

Sleep пакетът за Jogger може да бъде доразвит на две степени- посредством специфичните затъмняващи щори и посредством поръчка на спомагателна палатка, което трансформира конфигурацията в почтено за по-продължително къмпингуване решение.

Успоредно с анонса за прекосяването на границата от 1000 бройки на Sleep Pack през декември, от Dacia споделят също по този начин, че пакетът ще бъде разполагаем също по този начин и като в допълнение съоръжение при напълно новото потомство на емблемата на марката- .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР