Днес Citroen представи изцяло новото и 100% електрическо пазарно предложение

...
Днес Citroen представи изцяло новото и 100% електрическо пазарно предложение
Коментари Харесай

Citroen показа електрическото e-C3. Ще струва 23 300 евро, но ще има и по-евтина версия

Днес Citroen показа напълно новото и 100% електрическо пазарно предложение e-C3, което дава обещание да направи електрическата подвижност в Европа доста по-достъпна.

Citroen e-C3 е оборудван с батериен LFP (Lithium Ferro Phosphate) модул с потенциал от 44 kWh и електромотор с мощ от 113 конски сили, което съгласно анонса на френската марка е задоволително за изминаването на до 320 километра без нужда от зареждане. При нужда от такова, моделът поддържа бързо зареждане (100 kW) при съществуване на което е допустимо генерирането на заряд от 20% до 80% за 26 минути.

От Citroen анонсират, че тази версия на e-C3 ще се предлага на базова цена от 23 300 евро, само че от марката споделят, че до 2025 година ще бъде стартирана още по-достъпна трансформация на електрическия автомобил, при която пробегът ще бъде 200 километра, а цената 19 900 евро.



В оборудването на новия Citroen e-C3 ще могат да бъдат включени емблематичното за марката Advanced Comfort® окачване (стандартна екипировка), ергономичните седалки Advanced Comfort, особено създадено приложение за мобилен телефон Citroën e-ROUTES и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР