Днес CITROEN обяви, че компанията е взела решение за реализирането

...
Днес CITROEN обяви, че компанията е взела решение за реализирането
Коментари Харесай

CITROEN пуска лимитирана серия на MY AMI BUGGY

Днес CITROEN разгласи, че компанията е взела решение за реализирането в сериен вид на забавната офроуд концептуална разработка , която компанията показа през декември предходната година.

Серийната версия на MY AMI BUGGY ще бъде налична за закупуване в извънредно лимитирана версия от единствено 50 екземпляра, като те ще могат да бъдат добити онлайн от 21 юни, а бъдещите им притежатели ще могат да разчитат на VIP отношение под формата на доставка- от 8 август, до посочен от тях адрес.

"Публиката реагира въодушевено, когато представихме My Buggy Concept и доста клиенти го желаеха ", разяснява Лоуренс Хансен, шеф на подразделението Стратегии и Продукти на Citroen. "Днес, за нас е наслаждение да бъдем в положение да предложим духа на тази идея в реалност с тази извънредна серия My Ami Buggy и да демонстрираме за следващ път капацитета за персонализиране на Ami ".

При дебюта си през декември, My Ami Buggy Concept се отличи от общоприетата версия на двуместния модел със специфичното осъществяване на екстериора и интериора си, включително цялостното премахване на вратите, специфичното цветово решение, множеството спомагателни аксесоари, по-ергономични Advanced Comfort седалки, специфични гуми, спомагателни товарни отделения във вътрешността и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР