Днес Chrysler представи пред света футуристичната концептуална разработка с изцяло

...
Днес Chrysler представи пред света футуристичната концептуална разработка с изцяло
Коментари Харесай

Chrysler с футуристична концепция, демонстрираща най-новите технологии на Stellantis

Днес Chrysler показа пред света футуристичната концептуална разработка с напълно електрическо задвижване Halcyon, благодарение на която показва най-новите софтуерни достояния на компанията майка- Stellantis.

Chrysler Halcyon е концептуална разработка, която показва визията на компанията за бъдещата й цялостна електрификация, като съчетава резистентен дизайн с цялостна самостоятелност на придвижването.

Във футуристичната си идея, от Chrysler са интегрирали три от най-новите си софтуерни разработки, а точно интелигентната бордова система STLA Brain, напълно новият интерактивен STLA SmartCockpit и системата за самостоятелно ръководство STLA AutoDrive, за реализирането на концепцията за " Хармония в придвижване ".

От Chrysler споделят, че интериорът на Halcyon е изпълнен с 95% устойчиви материали, включително и емблемата на марката, която е направена от остарели компакт дискове.

По време на придвижването си, Halcyon разчита на данни в действително време и с помощта на системата STLA AutoDrive е в положение да предложи самостоятелно придвижване от Ниво 4. При предпочитание и след гласова команда за активиране на кормилото, лидерът може да поеме ръководството когато и да е.



Chrysler Halcyon Concept е оборудван и със система за апостериори зареждане, което разрешава презареждането на батерията да се прави в придвижване, по построени по характерен метод пътища.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР