Днес Бойко Борисов приличаше на Тодор Живков на 10 ноември.

...
Днес Бойко Борисов приличаше на Тодор Живков на 10 ноември.
Коментари Харесай

Руди Василев: Бойко прилича на бай Тошо на 10 ноември

" Днес Бойко Борисов приличаше на Тодор Живков на 10 ноември. Удивително несъответстващ и очевидно обезпокоен. Говореше по-несвързано от нормално ", съобщи Радостин Василев - някогашен министър на спорта.

Юристът за следващ път се изрече на политическа тематика и го стори в профила си във Facebook.

Ето какво още написа Василев:

" Борисов оферираше обединения наляво и надясно, в които да взе участие не като водач, а като елементарен човек, само че с голям опит.

Очевидно Борисов към този момент е схванал, че това, което стана на 02.10.2022г. в действителност е " Пирова победа ", от която ще се върне в Банкя самичък.

След като мозъчният концерн на ГЕРБ преодоля първите няколко етапи на скръбта, от партията стартираха интервенция по спасяването на редови войник Бойко.

Планът им води Борисов до присъединяване в нова изпълнителна власт или до пенсионерски безгрижен, надалеч от правосъдна препирня.



Очаквано Бойко Борисов влезе в тона на несвободните медии и платени, тържествуващи анализатори, които последните два дни натрапчиво подбутват " Продължаваме Промяната " към “евроатлантически ” съюз с ГЕРБ +ДБ.

Борисов е подготвен да се вършат “исторически взаимни отстъпки ”, опаковани под формата на,,експертен кабинет ", сякаш за спасението на България. Всичко това обаче, е с една единствена цел, да бъде спряна битката с октопода, който той сътвори.

Октоподът, откраднал живота ни, умъртвил всяка вяра на хората за отмъщение и правдивост, а децата ни трансформира в емигранти.

Обърка визиите за заслужен живот, за насладата, реализацията, честността и триумфа посредством познания и умения.

Човекът, който смъкна последното постоянно държавно управление, дружно с Движение за права и свободи, под претекст, че води неефективна икономическа и финансова политика, през днешния ден твърди, че я поддържа!

Това е върхът на наглостта и цинизма. Всъщност, Бойко през днешния ден беше подготвен да поддържа всичко. Остана единствено галактическата стратегия на Слави, с цел да е цялостен циркът.

Борисов желае единствено едно нещо и това е да употребява Политическа партия като,,прах за пране " за беззаконието и корупцията на ГЕРБ.

Единственият излаз за излизане от политическата рецесия, е безвъзвратното отдръпване на Бойко Борисов от политическия живот на страната и цялостно следствие на съвсем 12-годишното му ръководство. Всичко друго е като разбор на Алгафари, а точно " Пълни нелепости ".
ТЕМА преди 1 час 614 преди 3 часа 2652 преди 4 часа 748
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР