Днес BMW Group, в лицето на подмарката си BMW i, отново

...
Днес BMW Group, в лицето на подмарката си BMW i,
отново
Коментари Харесай

BMW i с първата в света индуктивна зарядна система за електромобили

Днес BMW Group, в лицето на подмарката си BMW i, отново записа името си в автомобилната история, като се трансформира в първата компания в света, която предлага заводска система за индуктивно зареждане на електрифицирани автомобили.

Производството на системата BMW Wireless Charging, която е част от стратегическия проект за развите NUMBER ONE > NEXT на колоса, започва през юли тази година, като инсталацията може да бъде поръчана на лизинг с модела 530e iPerformance. Системата за индуктивно зареждане ще бъде налична за поръчка първо в Германия, скоро след което тя ще стане притежание и на клиентите във Великобритания, Съединени американски щати, Япония и Китай.

Системата BMW Wireless Charging е предопределена за употреба както в закрити гаражи, по този начин и на намерено, като процесът по презареждането на батерията на електрифицираната кола е автоматизиран и започва сега, в който тя се позиционира върху специфичната плоскост (GroundPad). От компанията разясняват, че зареждането на батерията на 530e iPerformance може да бъде осъществено за три часа и половина.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР