Днес беше публикувано ново разследване на 8 европейски медии, ,

...
Днес беше публикувано ново разследване на 8 европейски медии, ,
Коментари Харесай

Ново разследване на европейски медии твърди, че мигранти са държани при нечовешки условия у нас

Днес беше оповестено ново следствие на 8 европейски медии, , че българските гранични управляващи държат при безчовечен условия мигранти.

Показани са бараки с решетки, в които, съгласно следствието, бежанци са арестувани у нас без право на процедура по интернационална протекция. Мигрантите са връщани назад в Турция.

Има подозрения, че това се случва със знанието на силите на Фронтекс у нас. у нас да има кафези за мигранти и добави, че не се е срещнал в елементи с новите обстоятелства, изнесени в следствието.

Преди два дни стана обществено следствие на английската телевизия " Скай нюз " и още няколко западни медии, в което се твърди, че български гранични служители на реда са стреляли и ранили сирийски жител, направил опит да премине нелегално в България от Турция. От малкия екран излъчиха видеоклип, сниман от мигрантии, в който се чува изстрел. Кадрите са публикувани от нидерландска неправителствена организация, която се занимава с интернационалните следствия. Българското министерство на вътрешните работи удостовери за случая на 3-ти октомври, само че отхвърля наши чиновници да са стреляли по мигрантите.

Министерство на вътрешните работи даде цялостната позиция, която е изпратена на екипа на " Скай нюз " за случая на границата, само че тя не е отразена напълно в репортажа. По време на случая българските гранични служители на реда са замеряни от незаконните мигранти с камъни и има ранен служител на реда.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР