Днес беше постигнато споразумение зa присъединяване на ПП Политическо Движение

...
Днес беше постигнато споразумение зa присъединяване на ПП Политическо Движение
Коментари Харесай

Още един играч се включва в коалицията „Продължаваме Промяната“

Днес беше реализирано съглашение зa присъединение на Политическа партия „ Политическо Движение Социалдемократи “ към коалиция „ Продължаваме Промяната “ за взаимно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 година Това оповестиха от обединението.

Разговори за присъединение към обединението се водят и с други партии, които биха припознали главните политически цели и цели на „ Продължаваме Промяната “ и са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила.

„ Политическо Движение Социалдемократи “ е учредена през 2000 година Движението има за цел да работи за преобразяване на България в съвременна и развита страна. През годините и имала доста начинания и оферти, които са ориентирани в разнообразни сфери за възстановяване на законодателството и за развиването на страната. През 2005 година придвижването първо предложи въвеждането на електронна здравна карта. Също по този начин Политическа партия ПДС преди три години издигна самодейността за равнопоставеност на бащите и майките на деца до 3-годишна възраст според Кодекса на труда. Трите правилото на социалдемокрацията – правдивост, независимост и взаимност са напълно покрити от програмата, която предлага коалиция „ Продължаваме промяната “, което е главният претекст на придвижването да се причисли към обединението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР