Днес бе изтеглен жребият за първия квалификационен кръг от турнира

...
Днес бе изтеглен жребият за първия квалификационен кръг от турнира
Коментари Харесай

Вижте кои са съперниците на трите ни отбора в Лига Европа

Днес бе изтеглен жребият за първия квалификационен кръг от шампионата на Лига Европа. Трите български тима ЦСКА-София, Левски и Славия научиха своите противници.

ЦСКА ще се изправи против латвийския Рига. " Армейците "  ще са домакини в първия мач на 12 юли и ще гостуват в Латвия на 19 юли.

Рига е клуб от столицата на Латвия, основан през 2014 година и за първи път е участник в евротурнирите. Изминалия сезон отборът приключва на третата позиция в класирането, която му дава право на присъединяване в Лига Европа. В момента Рига е на пето място в шампионата на Латвия, като в последния си дуел на 15 юни записа шестата си победа от началото на сезона - против Йелгава с 1:0.

Отборът на Левски ще се изправи против Вадуц (Лихтенщайн). Първият мач е на 12 юли, а седмица по-късно е срещата-реванш на " Герена ".  " Сините "  бяха измежду поставените тимове на жребия в Нион.

Носителят на Купата на България Славия се завръща в Европа против Илвес Тампере от Финландия. Първата среща ще се играе в Тампере на 12 юли, а реваншът на националния стадион Васил Левски е на 19 юли.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР