Днес Automobili Lamborghini обяви, че компанията е преустановила производството на

...
Днес Automobili Lamborghini обяви, че компанията е преустановила производството на
Коментари Харесай

Lamborghini Aventador : Краят

Днес Automobili Lamborghini разгласи, че компанията е прекратила производството на емблемата си Aventador. Последният представител на модела е Aventador LP 780-4 Ultimae Roadster, изпълнен в наследник Ad Personam екстериор, и е предопределен за клиент в Швейцария.

" Aventador е скок от две генерации във връзка с дизайна и технологията, с извънреден пакет на неповторими и новаторски технологии и пътно показване, които чисто и просто поразителни ", разяснява Стефан Винкелман, изпълнителен шеф на Automobili Lamborghini по време на представянето на суперспортната кола по време на интернационалното ревю в Женева през .

Автомобилът дебютира с нов 6.5-литров, 12-цилиндров мотор с оптималната мощ от 700 конски сили и оптимален въртящ миг от 690 Нм, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 2.9 секунди и оптималната скорост на придвижване от 350 км/ч.

От Lamborghini споделят, че пазарният триумф на Aventador е впечатляващ, като продажбите му са повече от всички други V12 модели на марката взети дружно. До края на петата си година пазарно наличие, автомобилът генерира 5000 доставки, изравнявайки представянето на Murciélago като цяло, а представител с следващ номер 10 000 беше осъществен през септември 2020 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР