Днес Alpine разкри първите подробности и снимки на специалната прототипна

...
Днес Alpine разкри първите подробности и снимки на специалната прототипна
Коментари Харесай

Alpine A110 вече и в 100% електрически вариант

Днес Alpine разкри първите детайлности и фотоси на специфичната прототипна разработка A110 E-ternite, която е оборудвана с напълно електрическа задвижваща система.

Alpine A110 E-ternite, който ще бъде демонстриран публично по време на идното през уикенда Гран при на Франция, дава обещание мощ 242 конски сили и въртящ миг от 300 Нм.

Въпреки че тежи с над 250 кг повече от общоприетата ДВГ версия на A110, електрическият първообраз дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди, което е единствено с 0.3 секунди по-слаб резултат спрямо най-екстремната версия на спортното купе.

Анонсираният свободен пробег за A110 E-ternite е до 420 километра (WLTP), като за задачата се разчита на батеришен модул с потенциал от 60 kWh, а при нужда и при съществуване на подобаваща инфраструктура и на бързо зареждане с до 200 kW.

Други забавни особености при A110 E-ternite са свързани с опцията за консолидиране към бордовата система на личен таблет, нова високотехнологична аудиосистема, новаторски и еко виновни материали, както и модулен панорамен таван.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР