Днес актуалните победители от миналогодишната Евровизия - италианците от Måneskin

...
Днес актуалните победители от миналогодишната Евровизия - италианците от Måneskin
Коментари Харесай

Италианската рок сензация Måneskin се завръща с нов сингъл

Днес настоящите спечелили от миналогодишната Евровизия - италианците от Måneskin се завръщат с новия си сингъл „ SUPERMODEL”, написан в Лос Анджелис и продуциран от известния продуцент Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga). Издаването на парчето идва след страхотна вест за групата, която доближи 1 милиард стрийма предходната седмица за шлагера си „ Beggin “, който продължава да държи челни места в класациите.

Със своето калифорнийско звучене и съвременна мелодия, посредством „ Supermodel “ групировката основава своя лична неподражаема марка рокендрол. Те измислят концепцията за песента откакто биват въодушевени от забавните персони, които срещат по време на престоя си в Ел Ей, Калифорния.

`Италианската

„ Написахме трака, откакто прекарахме няколко вълнуващи месеца в Ел Ей. Понякога бяхме сюрпризирани, само че и заинтригувани да забележим по какъв начин хората се интересуват толкоз доста от концепцията за популярност и статус, обсебвайки се до краен лимит. “, споделят Måneskin.

„ Започнахме да си представяме загадъчния облик, героинята в нашата ария. Тя е във вихъра на купона - в действителност готина, занимателна и обществена, само че в реалност е и тревожна, криеща в себе си горест и податливост към пристрастяване. По някакъв метод я обичаш, тъй като тя знае по какъв начин да си прекарва добре, само че също по този начин искаш да я избягваш, тъй като може да те забърка в неприятности.”, разясняват те.



Бандата потегля на международното си турне „ LOUD KIDS TOUR “ на 31-ви октомври с разпродаден концерт в Сиатъл, продължавайки в редица градове, в това число Ню Йорк, Сан Франциско, Атланта, Вашингтон и Лос Анджелис, преди да стартира своя европейски стадий през 2023 година В Европа Måneskin ще извършват на доста емблематични места, в това число в лондонската O2 Arena, Accor Arena в Париж и берлинската Mercedes Benz Arena.

Смесвайки класическия с модерния тон, групата връща рокендрола на върха на интернационалните ранглисти. Виктория (бас китара), Дамяно (вокал), Томас (китара) и Етан (барабани) стартират кариерата си по улиците на Рим през 2015 година и единствено за няколко години съумяват да се трансфорат в едни от най-популярните рок реализатори на своето потомство. В момента групата общи има над 5 милиарда стрийма във всички цифрови платформи. С чисто новия си сингъл те не престават да се утвърждават като една от най-вълнуващите обединения в днешно време.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР