Днес 8 юни 2023 г. VinFast официално пусна VF 3,

...
Днес 8 юни 2023 г. VinFast официално пусна VF 3,
Коментари Харесай

VINFAST ПУСНА VF 3 – МИНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА ЗА МАСОВИЯ ПАЗАР

Днес 8 юни 2023 година VinFast публично пусна VF 3, модел мини електромобил, планиран особено за пазара във Виетнам. С стилен и актуален дизайн, VF 3 предлага голям брой преимущества, което го прави подобаващ за необятен набор от приложения и работни среди. Това екологично транспортно средство също е оборудвано с интелигентни функционалности, осигуряващи динамична опция за подвижност за хора от всевъзможен генезис.

VinFast VF 3 е част от сегмента на дребните коли, особено систематизиран като автомобил Mini. VF 3 съставлява първичното начинание на VinFast в създаването на модел дребен автомобил, планиран да дава отговор на отличителните характерности и модели на шофиране на локалните консуматори. Автомобилът има обща дължина от почти 3114 мм и разполага с дизайн с 2 порти, заден багажник и задоволително вътрешно пространство за настаняване на до петима души.

Каросерията е компактна, само че висока и здрава, осигуряваща задоволително луфт и оборудвана с 16-цолови колела. Външният дизайн се характеризира със смели геометрични блокове и мощни линии, които вървят поредно начело към гърба, създавайки прелъстителен външен тип. Трябва да се означи, че квадратните фарове и огледалото за назад виждане, както и стилизираното лого с V-образна птица на предната и задната ризница, служат като открояващи се детайли, които откриват обединен дизайнерски език, придавайки динамична образна прелест на цялостния дизайн на автомобила.

С цел да показа модел, който е за всеки, VinFast VF 3 ще предложи на потребителите набор от цветови варианти, от които да избират, като в допълнение ще усъвършенства опциите за персонализиране. Що се отнася до интериора, VF 3 е планиран да бъде минималистичен, с цел да усъвършенства пространството за петима души, които да седят в колата. Основните интелигентни функционалности са изцяло интегрирани, осигурявайки удобно и комфортно потребителско преживяване.

Автомобилът е оборудван с електрически мотор и батерия, които оферират впечатляващо разстояние за пътешестване, отговаряйки на потребностите и ежедневните модели на приложимост на множеството виетнамски водачи. VF 3 ще се предлага в две версии, Eco и Plus, и ще бъде на налична цена, като в същото време обезпечава безвредно, комфортно и интелигентно транспортно решение.

Със своите изключителни преимущества на нулеви излъчвания, безшумна работа, екологичност и, най-важното, високи стандарти за сигурност, VF 3 има капацитета да се трансформира в новото „ национално транспортно средство “ за виетнамския народ. Той може да помогне за реализирането на „ автомобилните фантазии “ на милиони фамилии, като в същото време усъвършенства виталния стандарт и служи като мощен катализатор за необятното приемане на електрически коли във Виетнам.

С VF 3 VinFast продължава твърдо да отстоява позицията си на OEM с най-разнообразната продуктова гама на световния пазар на EV, предлагайки седем модела, които покриват от коли Mini до SUV E-клас в цялостен размер. VinFast към този момент пусна шест модела електрически коли в сегменти, вариращи от A до E, в това число VF 5 Plus, VF e34, VF 6, VF 7, VF 8 и VF 9.

Очаква се VinFast да стартира да приема поръчки за VF 3 през септември 2023 година и да достави през Q3 на 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР