Днес, 8 ноември, денят, в който християните отбелязваме празника на

...
Днес, 8 ноември, денят, в който християните отбелязваме празника на
Коментари Харесай

Кметът на Оряхово Росен Добрев положи клетва, Румяна Декова ще е председател на ОбС

Днес, 8 ноември, денят, в който християните означаваме празника на Св. Архангел Михаил, оизбраният кмет Росен Добрев постави клетва да управлява община Оряхово за четвърти следващ път. Заедно с него клетва поставиха и новоизбраните 6 кметове на кметства в общината и 17 общински съветника.
 
 Новоизбраните общински съветници Новоизбраните общински съветници Източник: Община Оряхово
Тържественото съвещание се състоя в Заседателната зала в постройката на Общинска администрация (ново крило) в 11:00 ч., като то бе свикано от регионалния шеф на област Враца Надя Донкинска и намерено от Христина Цонева, секретар на община Оряхово.
 
Своите удостоверения новоизбраните общински съветници получиха от ръководителя на Общинска изборна комисия в Оряхово Милена Младенова и поставиха своите подписи на клетвените листи, посредством които се задължават да работят за богатството на жителите на община Оряхово.
 
 Румяна Декова ще е ръководител на Общински съвет Румяна Декова ще е ръководител на Общински съвет Източник: Община Оряхово
Първото съвещание на новосформирания Общински съвет-Оряхово бе водено от Цеца Георгиева, която е най-възрастният консултант. Новоизбраните общински съветници с болшинство избраха за ръководител Румяна Декова, която ще управлява за трети мандат Общински съвет-Оряхово. Очаква се първото постоянно съвещание на новосформирания локален парламент да се организира на 30 ноември.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР