Днес, 7 март, филиалът на BILLA България, разположен на бул.

...
Днес, 7 март, филиалът на BILLA България, разположен на бул.
Коментари Харесай

BILLA стартира обновяването на свой търговски обект в Сливен

Днес, 7 март, филиалът на BILLA България, ситуиран на бул. „ Цар Освободител “ №1Б в град Сливен, краткотрайно ще затвори порти за пролетна реорганизация.

Магазинът ще посрещне своите клиенти още веднъж по-късно повече от месец – с съвременна атмосфера, цифрови нововъведения и функционална класификация на богат подбор от висококачествени обичани артикули на трайно ниски цени, измежду които плодове и зеленчуци с марката BILLA Градини, който подсигурява надзор на над 700 типа пестициди, свежо месо с марка „ Българска плантация “, млечни, био артикули и желани артикули от личните марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

Това е първият обект в града и втори от началото на новата година, обзет от огромната стратегия на BILLA по възобновяване на веригата филиали в цялата страна.

След обновяването магазинът на бул. „ Цар Освободител “ №1Б ще разполага с 3 броя каси на самообслужване, които ще спомагат за по-бързото прекосяване през касова зона и ще обезпечат опцията на потребителите да сканират, провеждат и заплащат покупките си изцяло независимо.

Традиционните хартиени етикети под продуктите на рафтовете ще бъдат сменени с електронни. Върху тях ще бъде изписана информацията за грамаж, производител, генезис и цена на всеки продукт.

Всички тези нововъведения са неизменима част от тактиката в посока цифровизация, която BILLA решително утвърждава. Целта е угаждане на най-високите условия на клиентите във връзка с атмосфера, качествено обслужване и подбор.

В интервала на реорганизация, жителите и посетителите на града ще открият всички свои обичани артикули в най-близкия обект на веригата, ситуиран на основната локация – ул. „ Братя Миладинови “ №25 в Сливен.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР