Днес, 5 ноември 2018 г., в 9.00 часа от Централна

...
Днес, 5 ноември 2018 г., в 9.00 часа от Централна
Коментари Харесай

Мая Манолова ще пътува с автобус за служебна среща в Стара Загора

Днес, 5 ноември 2018 година, в 9.00 часа от Централна автогара - София с рейса за гр. Бургас от бранш 25, омбудсманът Мая Манолова ще отпътува за гр. Стара Загора, където ще взе участие в формалната гала по оповестяване избора на млад омбудсман в града на липите, оповестяват от пресцентъра на националния омбудсман.

От там даже предвиждат, че към 11.15 часа се чака тя да дойде на автогарата в Стара Загора.

По-късно, от 12.30 часа в тържествената зала Славейков в Общината, Манолова ще поздрави новите млади омбудсмани.

Преди няколко дни финансовият министър Владислав Горанов упрекна Мая Манолова, че употребява колата на НСО като такси.

"Няма никакви учредения и не е нужно омбудсманът да се пази от българските жители. Мая Манолова не употребява защита, тя употребява кола и водач от НСО. В случая Манолова употребява НСО като скъпо платена таксиметрова услуга ", съобщи в тв присъединяване Горанов.

Мая Манолова не остана длъжна на нападките и ловко ги превръна в собствен плюс. Заменяйки колата на НСО с публичния превоз, тя ще прекарва повече време измежду хората, ще има опцията сама да се сблъска с ежедневните им проблеми, като това ще увеличи публичното доверие и рейтинг на омбудсмана.

Обръщайки внимание на изявлението на министъра на финансите, изниква въпросът - всички ли, които употребяват коли на НСО, го вършат, с цел да се пазят от българските жители?

Източник: liberta.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР