Днес, 25 май /сряда/ в навечерието на 90-тия рожден ден

...
Днес, 25 май /сряда/ в навечерието на 90-тия рожден ден
Коментари Харесай

„БНТ Представя“ филм за Григор Вачков

Днес, 25 май /сряда/ в навечерието на 90-тия рожден ден на обичания български артист Григор Вачков , портретната документална поредицата на Българска национална телевизия 1 „ Българска национална телевизия Представя “ ще срещне феновете още веднъж с най-запомнящите се функции и моменти от живота му във кино лентата „ Лазар и Григор “.

В този брой „ Българска национална телевизия Представя “ ще запознае телевизионната аудитория с личността и харизмата на Григор Вачков, незабравими за неговите близки и сътрудници, които пазят най-топлите си мемоари за него.

„ Неговото лице, излъчването, духът му, очите му бяха на един извънредно топъл, доста добър човек, който като че ли е огрян от вътрешна светлина, “ споделя Иво Драганов.

„ И други артисти от огромното кино нагаждат персонажа към себе си, само че без да го ограбват. При Григор Вачков това е от първия кадър, който можем да забележим на екрана, “ споделя проф. Божидар Манов.

Новият документален филм на поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ – „ Лазар и Григор “, със сценарист и режисьор Юрий Дачев ще потопи феновете, посредством гласа на Григор Вачков в спомените от детството му и студентските години в НАТФИЗ. Дъщеря му Мартина (Марта Вачкова) споделя за първия си работен ден в киното дружно с татко си на екран, и за последната си фотография с него на снимачната площадка на „ Мера съгласно мера “.

Гледайте кино лентата за Григор Вачков „ Григор и Лазар “ на 25 май от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1

Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР