Днес, 24 септември от 17:00 ч. пред Руски културно-информационен център

...
Днес, 24 септември от 17:00 ч. пред Руски културно-информационен център
Коментари Харесай

София на протест - солидарна с антивоенния гняв на Русия срещу мръсната война на Путин в Украйна

Днес, 24 септември от 17:00 ч. пред Руски културно-информационен център (Шипка, 34) в София ще се състои следващия антивоенен митинг против войната в Украйна и решението на Путин за „ частична готовност “ на популацията в Русия. Новината се популяризира посредством обществените мрежи. А уредник на митинга е съветската общественост в у нас, разгласи за Faktor.bg Eвгений Чупов, нейни представител и деятел, пропъден от родината си поради противоречие с режима на Владимир Путин.

В известието се споделя: 

Присъединяваме се към общоруския митинг против войната и " частичната " (което е безспорна неистина, тя е всеобща) готовност.

Ние сме съперници на ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЯ РЕЖИМ НА ПУТИН, МРЪСНАТА ВОЙНА, ЗАПОЧНАТА ОТ ПОБЪРКАНИЯ ДИКТАТОР, който се пробва да унищожи до крайник всички украинци (Слава на Украйна), както и съветския народ.

Според последните промени в Наказателния кодекс на Руската федерация, ЗА ОТКАЗ да отидете да се биете за придворниците на Путлер, се планува наказване ДО 10 ГОДИНИ ЗАТВОР.

Сега всички, руснаци, които са на възраст от 18 до 65 години, имат единствено 2 пътя: АРМИЯТА (и неизбежна смърт) или ЗАТВОРА (с мъчения, в ужасни условия и лишени от всевъзможни права).

Затова ние считаме, че е належащо да дадем цялостна публичност за поддръжката си на съветските диаспори по целия свят, солидаризирайки се с оповестения от общоруски митинг.

Слава на Украйна!

Русия ще бъде свободна!

Путин – НАХУЙ!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР