Днес, 24.03.2023 г., район Слатина“ стартира активности за набиране на

...
Днес, 24.03.2023 г., район Слатина“ стартира активности за набиране на
Коментари Харесай

Район „Слатина“ стартира великденска дарителска кампания в подкрепа на нуждаещи се

Днес, 24.03.2023 година, регион „ Слатина “ започва интензивности за набиране на дарения, като част от тазгодишната великденска акция. Тя се провежда за поредна година по взаимната самодейност на кмета на региона Георги Илиев и ръководителя на съдружие „ За Слатина “ Любен Вуков.

Основната цел на акцията е по време на идните великденски празници да бъдат подкрепени възрастните хора в потребност и хората в неравностойно състояние в региона.

Членовете на пенсионерския клуб на регион „ Слатина “, както и тези на Дружество на инвалидите „ Слатина “ ще получат лични пакети, съдържащи съществени хранителни артикули, нужни за великденската софра (брашно, ориз, олио, фасул, козунак). За  реализацията на задачите на дарителската акция е належащо  да бъдат обезпечени: 160 пакета фасул, 60 пакета ориз, 60 бутилки олио.

Всеки, който би желал да се включи в акцията и да подари хранителни артикули, може да ги донесе в Община “Слатина “ на адрес бул. Шипченски проход №67 до 11.04.2023 година На 12-ти април 2023 година, със съдействието на чиновниците в районната администрация, продуктите ще бъдат разпределени и предоставени на пенсионерите и хората в  в неравностойно състояние.

За повече информация, въпроси или оферти, свързани с великденската акция, можете да се свържете с отдел „ Връзки с обществеността “ към регион „ Слатина “ на тел. 0877 104 777 или на имейл адрес: [email protected].
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР