Днес, 16.06.2023г., се отбелязват 120 години от създаването на Ford

...
Днес, 16.06.2023г., се отбелязват 120 години от създаването на Ford
Коментари Харесай

Ford празнува 120 години от създаването си - видео

Днес, 16.06.2023г., се означават 120 години от основаването на Ford Motor Company. Синият овал се трансформира в синоним на автомобилната гражданска война, като трансформира бързите, крепко направени и стилни коли в налични за необятната публика. Днес марката Ford е известна в целия свят. Освен с достиженията си в автомобилната промишленост, компанията оставя своя отпечатък в света, пробвайки се с дейностите си да го направи едно по-добро място, да бъде в интерес на хората и планетата.

От Ford Model T до Mustang, F-150 Lightning и Explorer, нововъведенията, преосмислянето и преоткриването са водеща мощ в основаването на най-желаните артикули и услуги, които дават на хората опцията да се движат и да преследват фантазиите си. Форд създава машини, които дават на клиентите независимост.

Ford е основателят на най-продавания състезателен автомобил в света, най-продавания автомобил в Америка, най-продаваната лекотоварна гама в Европа, най-продавания пикап, най-популярния плъг ин хибрид и доста много други.



Ford към този момент 120 години е водещ производител, осигуряващ подвижност за милиони. Компанията работи интензивно да електрифицира света като основава електрически коли, пример в класа си. Mach E, F-150 Lightning, Transit, Explorer, Custom, Courier са единствено началото на нова глава в историята на компанията. Устойчива подвижност, съгласуваност, софтуерно дефинирани коли са новото потомство артикули и услуги.

По случай юбилея, Мото-Пфое ще предложи до края на 2023 година серия от специфични оферти на българските клиенти на Ford.
Ford работи интензивно за идващите 120 години!

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР