Днес, 14 декември, ще се проведе последната елиминационна битка за

...
Днес, 14 декември, ще се проведе последната елиминационна битка за
Коментари Харесай

Нури и Дидо в титанична битка за място във финала на Фермата

Днес, 14 декември, ще се организира последната елиминационна борба за този сезон на Фермата:Съединение по bTV сред Деян Каменов – Дидо и Нури Семерджиев. Тя ще дефинира и последния финалист в паметното шоу по bTV.

В четвъртък емигрантката в Лондон Росица Йончева в профил във вътрешен двубой считаната за любимец за финала Александра Пенова и стана третият сигурен финалист във Фермата.

Росица завоюва две от общо три борби против 25-годишната Александра и се подреди до другите двама финалисти – Роман Банев и Ваня Стамболова, които завоюваха мястото си след избор на всички участници в четвърти сезон.

„ Днес се видя светът на какво дава късмет – на експанзията, на импулсивността. Аз не съм такава, само че за жалост и на открито нещата стоят по този начин. Приемам с чест тази загуба, а най-важното за мен остава, че до последно бях тук “, разяснява загубата си младата филоложка от Пазарджик, която съгласно останалите участници бе един от любимците за край.

Още преди да се изправи против Александра, Росица показва, че няма никакво желание да си потегля от шоуто, като отхвърли да си подготви багажа. Поведението й подразни Александра, която го дефинира като демонстрация на надменност.

С оптималната отдаденост в борбите, емигрантката остана непобедима в дуелите, като след триумфа си в две елиминационни борби на арената на Фермата, тя реализира още една, освен това в най-важния миг от присъединяване си.

Избирането на най-достойния фермер ще може да бъде проследено за първи път през обектива на 360-градусова камера в уеб страницата на предаването fermata.btv.bg, което ще даде на феновете извънреден взор онлайн към всичко протичащо се пред и зад кадър.

Кой от четиримата финалисти ще завоюва поддръжката на феновете и ще грабне огромната премия от 100 000 лв., ще стане ясно онлайн на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР