Днес – 13 март, ще бъде пуснато движението по връзката

...
Днес – 13 март, ще бъде пуснато движението по връзката
Коментари Харесай

Днес се пуска движението по връзката на път I-1 Мездра - Лютидол при пътен възел „Ребърково“ с път II-16 Мездра - София

Днес – 13 март, ще бъде пуснато придвижването по връзката на път I-1 Мездра - Лютидол при пътен възел „ Ребърково “ с път II-16 Мездра – София, с което се улеснява пътуването на жителите от Ребърково, Лютиброд, Зверино, Елисейна и останалите обитаеми места от района. Заради построяването на пътния възел и модернизирането на трасето на Мездра – Ботевград досега водачите прекосяваха по обходни направления.

В момента се правят довършителни работи по пътната връзка, инсталират се нужните пътни знаци за краткотрайната организация на придвижване и незабавно откакто приключат всички действия, гарантиращи сигурността, ще се пусне придвижването. Необходимо е водачите да карат деликатно, като следват прецизно пътната организация и въведеното ограничаване на скоростта до 50 км/ч.

Припомняме, че от 19 февруари придвижването по пътя Мездра – Лютидол се прави в двете посоки в по две ленти в посока. Само в региона на Лютидол колите минават в една лента. През пролетта, откакто бъдат издадени нужните позволения за градеж, следва придвижването по трасето да бъде лимитирано, с цел да продължи построяването на тежките сектори сред Лютидол и Новачене, както и двата пътни възела при Дърманци и Мездра.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР