Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент, вижда в т. нар.

...
Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент, вижда в т. нар.
Коментари Харесай

Кремъл: САЩ се месят в изборите ни, но няма да им се получи

Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент, вижда в така наречен кремълски отчет на Съединени американски щати опит да се повлияе върху изборите за държавен глава на Русия през март. Според него обаче "няма да има никакво въздействие ", съобщи ТАСС.

Очаква се администрацията на Съединени американски щати да показа пред Конгреса така наречен кремълски отчет - лист на длъжностни лица, политици и едри предприемачи, съпроводен с разбор на връзките им с съветските управляващи. Предполага се, че въз основа на тези материали Вашингтон ще наложи нови наказания против физически лица от Русия, против съветски секрети служби и компании от енергийния, отбранителния и финансовия бранш.

"Това е пряк и явен опит да се насрочат някакви дейности по този начин, че да повлияят на изборите ", съобщи пред публицисти представителят на Кремъл. "Не сме съгласни с това и сме уверени, че няма да има никакво въздействие ", акцентира той.



Според Песков самото издание на листата нищо не значи и "не е следващата санкционна вълна ". Москва обаче ще проучва дейностите на Съединени американски щати след тази обява, "за да може при всяко състояние и нашите ползи, и ползите на нашите компании да бъдат обезпечени по оптималния вероятен метод ", увери представителят на Кремъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР