Дмитрий Гордон е един от най влиятелните и гледани украински

...
Дмитрий Гордон е един от най влиятелните и гледани украински
Коментари Харесай

Дмитрий Гордон: Спрете войната! Ще умират не полуделите ръководители в Кремъл, а вашите деца!

Дмитрий Гордон е един от най авторитетните и гледани украински публицисти, прочут с повече от 1500 пространни и супер забавни изявленията със международно известни персони, самоуверен човек и потвърден реалист и демократ. Струва си да прочетете този извънредно прочувствен и трагичен текст, с който той се обърна към своите съветски другари и към целия съветски народ:

“Уважаеми русияни!

Днес разговарях с двама някогашни украински президенти и двамата споделиха с огромно страдание, че война ще има. Русия ще ни нападне. Аз не желая да всявам суматоха. Аз нямам доверие, дублирам нямам доверие, че Русия ще ни нападне. Трябва да си ням, тъп и задръстен, с цел да направиш това безсрамие. Но тъй като познавам добре съветското управление, което считам, че е глухо, задръстено и жалко, към този момент също не изключвам, че то в действителност може да тръгне след тази побъркана концепция, нападайки дружеска, братска и самостоятелна страна, тъй като

единствено един демон знае какво има в чугунените им кремълски глави

И употребявам случая, че нашето предаване се гледа от повече от 100 милиона ползватели на Ю Туб всекидневно, а измежду тях десетки милиони руснаци и желая да се обърна към моите съветски другари, към нашите братя и сестри в Русия, които също желаят да знаят истината, разказана освен от техните видиотяващи ги телевизионни зомби сандъци, само че да чуят какво мислят от другата страна на екрана, където сме ние, украинците, да схванат нашата позиция на това безсрамие, в което ни тласна Кремъл. Затова употребявам случая, че ни гледат милиони естествени и елементарни съветски хора, с цел да се обърна към тях.

Уважаеми русияни! Украинците не ви считат и в никакъв случай не са ви считали за свои врагове! Украинците в никакъв случай не сме се нахлували у вас с цел да заграбим ваша територия. Украинците в никакъв случай не са заплашвали, не заплашват и нямат желание да заплашват в миналото с нещо Русия. Не ние сме тези, които навлязохме с щурм в Русия, с цел да лишаваме ваша територия и да ви насаждаме правила, по които да живеете, а

Русия вероломно нахлу у нас,

заграби Крим, огромна част от Донбас, развърза кървава война, която лиши живота на 15 хиляди украинци и през днешния ден още веднъж се е изправила на нашия предел и желае да граби още. Аз желая да схванат единствено едно нашите съветски братя и сестри, че в случай че съветската военщина единствено прекрачи нашия предел и нахлуе на територията на суверенна Украйна, тя ще бъде посрещната с невъобразим и невиждан до момента от нея отпор. Ще се стреля против тях с всичко и от всякъде. В Русия ще стартират да идват всекидневно хиляди ковчези.

Опомнете се, не идвайте тук, това не е ваша земя!

Направете всичко допустимо да въздействате на вашите полудели ръководители в Кремъл, тези луднали надълбоко руски хора, минали през школите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), които мислят да възстановят Съюз на съветските социалистически републики. Въздействате им по всеки метод, тъй като ще нахлуват не те, а вашите деца и ще умират не те, а вашите деца. И това ще е война обективна, праведна за нашата страна, тъй като ще пазиме нашата земя, нашата самостоятелност и нашата териториална целокупност!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР