Длъжностните лица в Илинойс са готови да съкратят две финансирани

...
Длъжностните лица в Илинойс са готови да съкратят две финансирани
Коментари Харесай

Илинойс ще намали финансираното от държавата здравеопазване за нелегални имигранти, притежатели на зелена карта след скок на разходите

Длъжностните лица в Илинойс са подготвени да съкратят две финансирани от страната стратегии за здравно обезпечаване, които покриват неграждани и незаконни имигранти, базирайки се на внезапно възходящи разноски, които са надхвърлили прогнозните им прогнози.

В изказване предходната седмица страната разгласи, че ще настъпят промени в условията за допустимост за здравни компенсации за възрастни и възрастни имигранти стратегия, защото разноските за осъществяване на самодейността се усилиха до над 1 милиард $ през последната година.

Нелегалните имигранти и притежателите на зелена карта без поданство, които са били в Съединени американски щати за по-малко от пет години, към този момент няма да бъдат обхванати от двойка здравноосигурителни стратегии на страната от 1 април, съгласно Министерството на Здравеопазване и фамилни услуги (HFS).

„ Департаментът също по този начин се ангажира да подсигурява, че лицата, които към този момент не дават отговор на изискванията за обезщетения…  получават потребна инфор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР