Длъжни сме да имаме финансова независимост на страната ни и

...
Длъжни сме да имаме финансова независимост на страната ни и
Коментари Харесай

За пореден път НС ще събере безразборна евроатлантическа тълпа

" Длъжни сме да имаме финансова самостоятелност на страната ни и да запазим българския лев. Длъжни сме да кажем не на Зелената договорка и да работим за развиване на българската енергетика посредством рационализация на съществуващите ТЕЦ-ове и дотъкмяване на АЕЦ “Белене ”. Длъжни сме да защитим българския народен интерес ", заяви водачът на “Възраждане Костадин Костадинов в речта си пред Народното събрание.

Той се обърна към народа и съобщи: " Уважаеми сънародници. Искам да ви запитвам удовлетворени ли сте от това, което виждате в тази зала? Харесва ли ви резултата от изборите? Допада ли ви, че за следващ път Народното събрание ще събере не народни представители, а болшинство от безразборна евроатлантическа навалица. Ние от " Възраждане " няма да приказваме от името на целия народ, само че за положително или зло - и никой различен не може. Защото българският народ се въздържа от присъединяване в изборите, по тази причина никой няма по какъв начин да приказва от негово име ".

Костадинов акцентира, че се досеща за какво повече от 61% от българите да не са дали своят вот - незаинтересованост, нихилизъм, обезверение, обезсърчение, отчаяние, душевна леност и деградация. " Всичко това на процедура написа смъртната присъда на народа и страната ни ", добави той.

" На фона на това, до момента в който на няколкостотин километра от границите ни се води война, чиито стопански последствия към този момент гълтам целия ни континент; до момента в който инфлацията разяжда стопанската система ни, цяла седмица още несвиканото Народно заседание се занимаваше с най-важния проблем в страната ни дали през днешния ден да участват посланиците на Русия и Беларус ", сподели Костадинов. 

По думите му " евроатлантическата навалица със своето детско държание тук привежда тази присъда в деяние всеки ден ". 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР