ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16) стартира 2 нови VIP диагностични

...
ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16) стартира 2 нови VIP диагностични
Коментари Харесай

ДКЦ „Софиямед“ с VIP диагностични пакети за COVID-19 и за преболедували ковид

ДКЦ „ Софиямед “ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16) започва 2 нови VIP диагностични пакети за пациенти със признаци на COVID-19 и с позитивен PCR тест, както и за такива преболедували коронавирус инфекцията.

Пакетите дават опция за следене в елементи на здравословното положение на пациента. От VIP диагностичния пакет за COVID-19 могат да се възползват недоказани за съществуване на ковид пациенти, само че със признаци, като на същите се прави PCR тест или на такива с към този момент позитивен PCR тест за коронавирус.

След авансово снемане на анамнеза на пациента му се правят характерни лабораторни проучвания и скенер на бял дроб с последно потомство инсталация. Пакетът приключва с консултация със експерт от лечебното заведение с здравно умозаключение за здравословното положение и назначение на терапия съгласно самостоятелната потребност.

Чрез VIP пакета за преболедували Коронавирус -19, пациентите могат да схванат какво отражение е имала инфекцията върху организма им посредством количествен тест за съществуване на антитела за коронавирус, консултация със експерт, консултация с кардиолог с осъществяване на ЕКГ и ехокардиография, детайлни лабораторни проучвания и скенер на бял дроб. Пакетът също приключва с здравно умозаключение от лекар-специалист от лечебното заведение и при нужда назначение на продължаваща терапия или спомагателни съвещания.

COVID-19 VIP пакетните предложния на ДКЦ „ Софиямед “ (БЛОК 1, бул.Г.М.Димитров 16) могат да се проведат в авансово в съгласие с пациента време от деня, с личен помощник, който се грижи за цялостната организация на съвещания и проучвания. След привършване на диагностичния развой в границите на деня пациентът получава от съветвалия го експерт рекомендации за държание и терапия.

Взависимост от клиничното положение на пациента при преценка на медицинския експерт могат да бъдат проведени съвещания отвън VIP пакета с в допълнение възнаграждение.

Вече стартиралите в ДКЦ „ Софиямед “-Люлин общоприети COVID-19 диагностични пакети, адресирани към пациенти суспектни за COVID-19 със изява на признаци, към този момент се правят и в ДКЦ „ Софиямед “-БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16).

Те включват антигенен тест за COVID-19, консултация с доктор, лабораторни проучвания, пулсоксиметрия, рентгенография или скенер на бял дроб, съгласно избора на типа на образното проучване.

Час за запазване на VIP пакети за COVID-19 или общоприети диагностични пакети за COVID-19 в ДКЦ „ Софиямед “-БЛОК1 може да запишете на:
Тел.+359895 555 591.

Час за запазване на диагностичен пакет в ДКЦ „ Софиямед “-Люлин може да запишете на тел.02 465 0003 или тел. 0892 222 702.

Повече информация за всички COVID-19 пакети вижте на www.hospitalsofiamed.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР