Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за организациите, които желаят да

...
Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за организациите, които желаят да
Коментари Харесай

Предстои новото издание на инициативата Мениджър за един ден

Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за организациите, които желаят да са домакини в 17-ото издание на самодейността " Мениджър за един ден ".

В края на септември започва регистрацията и за присъединяване от възпитаници и студенти. Инициативата ще се организира на 30 октомври, вторник, в цялата страна, под надпис " Вдъхнови бъдещето ". Тя е в синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнеса.

По време на " Мениджър за един ден 2018 "  утвърдени водачи и експерти от всички сфери на бизнеса и публичния живот, както и представители на страната и институциите, ще дадат опция на младежите да се срещнат с сегашното и бъдещето на специалността на своя титуляр за деня. Реализирайки на процедура своята обществена отговорност, домакините обичайно потапят своите " мениджъри за един ден "  в работното си всекидневие, демонстрират им от вътрешната страна по какъв начин работи техният бранш и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.

JA България приканва повече компании, институции и работодатели да бъдат дейни и да вземат участие и домакинстват стажа на възпитаници и студенти през 2018 година, с цел да могат повече младежи да създадат в точния момент своя кариерен избор. 

И домакини, и участници могат да се записват на платформата на самодейността. 

В рамките на програмата тази година JA провежда и четвъртото издание на Младежкия кариерен конгрес " Професиите на бъдещето ", където водещи експерти и вдъхновяващи лектори ще приказват с младежите на тематики, свързани с дигитализацията на специалностите. Участието на възпитаници и студенти в събитието е гратис, нужна е предварителна регистрация тук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР