Джулката може постоянно да афишира, че има ново гадже, но

...
Джулката може постоянно да афишира, че има ново гадже, но
Коментари Харесай

Бившият на Джулката има ново гадже? Илиян показа сина си в компанията на неизвестна красавица

Джулката може непрекъснато да обявява, че има ново гадже, само че Илиян Найденов мълчи по тази тематика. Инструкторът не стопира да споделя в Instagram няколко неща, само че до този миг не е давал знак, че има нова жена до себе си.

Нещата, които най-често Илиян качва в обществената мрежа са: Чайове за намаляване, удовлетворени клиентки, фитнес, разходки и доста моменти с Давид, който е все по-често при баща си, а не при майка си. Е, Джулката пък и няма време от толкоз работа и пътешествия в Париж. Все отново тя е професионална инфлуенсърка!

В един елементарен, отегчителен и леден ден Илиян показа стори в Instagram, на което нямаше по какъв начин да не обърнем внимание. В късото видео виждаме Давид, който не е единствено в компанията на своя баща, а е дружно и с непозната мацка. 

Виж още: Ето го и него! Николета Лозанова сподели новото дупе и на голо 

 Instagram

Давид и въпросното момиче, което се споделя Стефи, се забавляват на детски атракцион и наподобява си изкарват добре. " Давид вози кака си Стефи на кабриолета ", написа към видеото Илиян, който е снимал фрагментите. Коя обаче е кака Стефи? Истината е, че на този стадий не е ясно и не може да се спекулира по тематиката. Възможно е момичето да е близка другарка или родственик на Найденов. 

Фитнес инструкторът не е коментирал персоналния си живот след раздялата с Джулиана Гани, която първа заяви, че двамата към този момент не са дружно. Припомняме, че в края на годината Джулката заяви от Франция, че с Илиян не са дружно, тъй като тя го хванала да си написа с други дами. Атаката към Илиян беше бърза, само че той не се остави и отвърна на думите ѝ със скандални записи на техни диалози. Няма да преразказваме цялата история, която беше много грозна така и така.

Има ли обаче нова жена в живота на Илиян? Категоричен отговор на този стадий няма, само че евентуално скоро ще научим повече детайлности. Ние сме сигурни, че има огромен интерес от последователките на Илиян, а известията му са цялостни с подготвени за обвързване мацки.

Виж още: Малката с обръщение към всички мъже: " Има дами, които те карат да забравиш... "

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР