Джулия Фокс не чака повод, за да скандализира с предизвикателните

...
Джулия Фокс не чака повод, за да скандализира с предизвикателните
Коментари Харесай

Джулия Фокс с гола провокация в Кан

Джулия Фокс не чака мотив, с цел да скандализира с предизвикателните си тоалети, с които към този момент сме привикнали да я виждаме. Тя постоянно се разхожда по улиците по долни дрехи, само че пък по този начин и не се появи на тазгодишната MET Gala, където можеше да се чака всички да приказват за нея, в случай че бе решила да се облече типично в неин жанр.
 Джулия Фокс, TikTok и обиколката на жилището ѝ, поради която всички още веднъж приказват за нея
Защо всички още веднъж приказват за Джулия Фокс

Кой да чака сходна провокация

Всъщност моделът въобще не е почитател на стилното събитие и даже намерено го е подлагала на критика. Пред Daily Mail тя споделя, че в случай че акцентът на MET Gala към момента бе модата, тя щеше да участва. Но по думите ѝ в този момент всичко се върти към " политика, привилегии, кои са родителите ви и какъв брой пари вършиме ".

Джулия Фокс разкрива още, че със своя провокативен стил на обличане желае да е ентусиазъм за бъдещите дизайнери, които желаят да бъдат по-смели в решенията си. Тя даже загатва, че ѝ е хрумнала концепцията да сътвори свое лично фешън събитие, което евентуално би могло да е конкурентно на MET Gala.

" Искам да поддържа стилните дизайнери. Аз и приятелите ми се надяваме да стартираме наша лична церемония и да помогнем за финансиране на хора в неравностойно състояние и самотни майки ", описа още моделът.

Джулия Фокс може и да не почете MET Gala, само че не пропусна да се появи на друго събитие - 25-ата годишнина на неправителствената организация Art of Elysium в Кан. И както можеше да се чака, моделът за следващ път бе повече от предизвикателна и не остави доста на въображението.
 Снимка 619258

Горнището, с което бе облечена Джулия Фокс, бе напълно транспарантно и разкриваше гърдите ѝ. Но очевидно с цел да има баланс в тоалета, тя се бе спряла на " двуетажна " обемна бяла пола. Косата ѝ бе прибрана и вдигната, а гримът - по-семпъл на очите, само че с изразителни устни, подчертани с червило в мрачен цвят.
 Джулия Фокс, Кание Уест, Ким Кардашиян и в какви връзки са тримата
Какви са връзки в триъгълника Джулия Фокс - Кание Уест - Ким Кардашиян

Има ли драма, няма ли драма...

Тоалетът на модела показваше много от тялото ѝ, което макар че самата тя към този момент не харесва толкоз, не се тормози да разкрива. Пред Elle Джулия Фокс споделя, че към този момент не е толкоз стегната като преди, само че все пак не е склонна да се подлага на корекции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР