Джулиана Гани уж се зарече, че спира с пластичните операции,

...
Джулиана Гани уж се зарече, че спира с пластичните операции,
Коментари Харесай

Джулиана Гани си клъцна носа за 3000 евро

Джулиана Гани сякаш се зарече, че стопира с пластичните интервенции, само че очевидно е било за малко. Силиконката още веднъж легна под ножа за следващата промяна на носа. Тя избра клиниката на известния роден хирург – доктор Николай Георгиев. Блондинката се появи и в обществената мрежа с подпухнало и насинено след интервенцията лице. Операцията е коствала на хубавицата 3000 евро.
„ Исках да си стесня носа още малко. Не че ми беше противен носът де, само че аз просто желаех още малко горната част да се стесни, да ми се махне и една бариера трябваше. Избрах и български хирург, експерт с дълготраен опит - доктор Николай Георгиев! Ами стига към този момент с тези турски хирурзи, дано изберем българското! Всички турски лекари ни вършат идентични носове. Аз за моя платих 3000 евро, толкоз ми излезе, действително цената зависи и от това, от което пациентът има потребност или желае ”, описа пред „ Уикенд ” Джулиана.

Еротичната моделка и млада майка толкоз е трансформирала външния си тип през годините, че надали някой помни каква е била изцяло естествената й визия. За първи път тя се подложила на интервенция на 21 години. По това време Гани се изявявала като танцьорка на стълб в Пловдив. По-опитните й колежки я посъветвали, че с по-голям бюст ще изкарва повече бакшиши. „ Като си сложих силикона, ползата към мен скочи. Получвала съм по 500 лв. единствено за един сексуален танц! ”, разказвала е Джулка за предишното си, без да се тормози.

Щом напуснала стриптийз бара, русокоската почнала да се занимава с друго – да се снима гола за еротични списания. Тогава решила, че гръдната й обиколка не е задоволително огромна и още веднъж легнала под ножа. Резултатът обаче още веднъж не я удовлетворил. „ Не бяха направени добре, по тази причина се наложи отново да ги оправям! ”, споделяла е Гани. Тя се оперирала за трети път, откакто спечелила състезанието „ Мис Силикон ”. „ Суетата си оказа въздействие. Смятам, че сега бюстът ми е съпоставим с височината ми! ”, твърди риалити звездата, която има близо 2000 кубика в пазвата си, а носа си е рязала общо 4 пъти.

Когато родила сина си Давид, русокоската отказала да кърми бебето тъкмо с цел да не си скапе бюста. Тя не желала за четвърти път да го реже и прекроява, тъй като вярвала, че към този момент е съвършен. „ Толкова доста съм мечтала да наподобявам по този начин, както ме виждате сега, само че това е финалът. Спирам с корекциите! ”, обясняваше наскоро Джулиана, но очевидно раздялата с Илиян Найденов я е предизвикала отново да си търси недостатъци.

Специалистите дефинират положението на Гани като психическо разстройство или така наречен синдром на изкривеното огледало (телесна диморфия).  Хората, страдащи от него, са мощно загрижени за дефектите във външният си тип – да вземем за пример леки физически недостатъcи или непропорционални елементи от тялото (по-голям нос, щръкнали уши и т. н.). Самата силиконка не крие, че е захласната от визията си и към този момент не е останало нeщо естествено по нея. Докато бе омъжена, Гани за известно време спря с интервенциите, само че очевидно разводът още веднъж е отключил положението й на незадоволеност.

Джулиана е разказвала, че се увлякла толкоз по естетичните корекции и пластичната хирургия, тъй като като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този блян, който, несъмнено, е неосъществим за естествен човек. Още в тийнейджърските години риалити звездата се изрусила, а по-късно си оправила освен недостъците по тялото, само че и по лицето. В момента джуките й са достигнали плашещи размери, натъпкани с огромно количество филър, а лицето й е станало квадратно. Освен че си оперира носа за следващ път, русокоската заличи и всички татуировки, които бе посветила на Илиян. Някои съумя да отстрани с лазер, а по-големите замаскира с нови рисунки по тялото.

Откакто се раздели с Найденов, силиконката е зарязала 2-годишния си наследник Давид в Монтана. Там за него се грижи главно баба му по бащина линия.

Гани в никакъв случай не е демонстрирала майчински усеща към детето, в случай че не е за някоя и друга реклама в инстаграм. Дори по време на бременността най-голямата й грижа бе да не напълнее. Тя спазваше прецизна диета и за 9 месеца качи едвам 6 кила. Хората в обществената мрежа постоянно я укоряваха, че това не е здравословно за жена, носеща бебе в утробата си, но силиконката не обръщаше внимание на рецензията. Тя толкоз се опасяваше, че ще се окръгли като бъчва, че направи всичко допустимо това да не се случи.

Според осведомени риалити звездата нямала нерви да се занимава с детето , по тази причина го оставила на грижите на някогашната си свекърва. През това време русокоската се е отдала на пътувания и нощен живот. Тя гордо показва и новия си мъж – служителя на реда Теодор Гецов, с който неотдавна вървяха на отмора в Шри Ланка.

Прави усещане, че след всеки бракоразвод еротичната моделка бързо намира следващата „ огромна обич ”. Същото се случи и след края на първия й брак с фитнес инструктора Станимир Ташев. Точно тогава тя се залюби с Илиян. За страдание обаче, привидната идилия с Найденов също не продължи дълго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР