Джулиана Гани ще води двама свои фенове на почивка в

...
Джулиана Гани ще води двама свои фенове на почивка в
Коментари Харесай

Джулката заминава за Тунис в необичайна компания

Джулиана Гани ще води двама свои почитатели на отмора в Тунис. Плеймейтката дружно със брачна половинка си Илиян Найденов отпътуват за африканската страна на 23 август, където ще прекарат цяла седмица. С тях ще бъдат и двама от почитателите на хубавицата в нейния Инстаграм, които са спечелили билети за воаяжа.

С правилните си почитатели Гани ще посети музея Бардо, където ще прегледа най-добре непокътнатите римски мозайки от II и III век, както и артефакти от картагенската история и раннохристиянския интервал. Красавицата ще ги заведе и в остарялата част на столицата Тунис - Медината от XIII век. Обиколката ще продължи с панорама от терасите на Сиди Бу Саид, а по-късно ще отидат в ориенталско кафене с наргиле, с цел да пият зелен чай с ментови листа и кедрови ядки.

Екскурзията ще продължи с посещаване на град Набеул, където компанията ще посети работилница за грънчарски произведения. Следва тръгване към един от огромните градове на Кап Бон - град Келибия.

Най-интересното ще е посещаване на пресъхналото солено езеро Шот ел Джерид. С джипове 4x4 всички ще се насочат към оазиса Шебика, който е единствено на 4 км от границата с Алжир. Това е и мястото, където е сниман филмът „ Английският пациент “. Там Гани и компания ще прегледат оазиса с локален лидер. Накрая е същинската част от сафарито с джипове, което ще ги води до Онг Жмел - мястото, където е сниман един от епизодите на „ Междузвездни войни “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР