Джулиана Гани ще слага още по-големи цици! Огнената блондинка има

...
Джулиана Гани ще слага още по-големи цици! Огнената блондинка има
Коментари Харесай

Джулиана Гани ще легне под ножа на известен лекар

Джулиана Гани ще поставя още по-големи цици! Огнената русокоска има близо 2000 кубика в пазвата си. Ала възнамерява да добави още.

" Ще си върша още по-големи гърди ", разкри дребната Джулка.

С добавката русото прелъщение умерено ще се утвърди като дамата с най-големи гърди в България. Конкурентите й ще останат надалеч обратно след следващото нарастване на бюста от страна на Гани.

Джулиана ще се довери на български еластичен хирург за интервенцията за уголемяването на бюста си. Тя ще легне под ножа на прочут столичен доктор, а не в Турция, както вършат множеството силиконови бомби.

Освен циците Гани ще ремонтира и задните си елементи. Джулиана е тунинговала дупето си един път, но в този момент желае още една промяна. Тя единствено загатна, че ще " оправя " Д-то, само че без да дава детайлности какво тъкмо ще му прави.

" Ще оперирам и задника си ", сподели единствено Гани.

Преди година сексбомбата искаше да има бразилско дупе, само че се размина с него. Сега най-вероятно русокоската ще постави по този начин мечтаните импланти в задните си елементи.

В същото време стана ясно, че наследникът на Гани няма да бъде с нея по време на ваканцията й. Джулиана отпътува с новата си обич - ченгето Теодор, за екзотична дестинация. Ала дребният Давид няма да им прави компания и да радва майката си и избраника й.

Причината е, че синът на Гани няма публикуван интернационален паспорт. А с цел да се изкара документ, и двамата му родители би трябвало да са съгласни.

Както е известно, бащата на детето на Гани - Илиян, и сексбомбата се разведоха и не са в най-хубавите връзки.

" Няма да вземем Давид с нас, тъй като би трябвало да му извадя паспорт с татко му ", показа още Гани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР