Джулиана Гани ще се раздели със своите екстеншъни и дългия

...
Джулиана Гани ще се раздели със своите екстеншъни и дългия
Коментари Харесай

Джулиана Гани и Юлиян Вергов се борят в калта!

Джулиана Гани ще се раздели със своите екстеншъни и дългия маникюр, с цел да се зарови в тиня до колене и да премине през ледена вода. Моделката и нейният сътрудник Илиян Найденов се включват измежду плеяда от звезди, които ще покоряват 5-километрово трасе с 20 неповторими по рода си трудности поради щедрост в именитото съревнование „ Легион Рън “.

Тази година заради рекордния брой искащи за първи път най-масовото събитие за сближение на духа и същинското кално развлечение ще се организира в първите два уикенда на юли. Компания на Гани и Найденов ще вършат актьорите Ю лиан Вергов, Яна Маринова и Алекс Алексиев , златното момиче Християна Тодорова и волейболистката Ева Янева .

„ В Биг Брадър “ имахме задача „ военно състояние “. Тогава съм лазила в тиня и бях затънала до коленете, тъй че не е нещо ново за мен, имам опит към този момент. Не съм кифла, която да се плаши. В четвъртък ще скъся маникюра си, махам екстеншъните, обличам състезателен екип и притискам гърдите със специфичен сутиен, с цел да ми е комфортно, и се впускам в предизвикването “, съобщи подготвеност пред вестника Джулиана.

Единствената компликация пред нея ще бъде изкачването на 7-метрова стена. „ Не ме е боязън да хвърча със аероплан, само че ме е боязън да катеря такива височини. Вероятно ще я заобиколя и ще мина напряко. Нито Илиян, нито 10 души биха могли да ме убедят да се опитвам. Всеки си има своите страхове. Пък и няма да дават наказателни точки “, прибавя Гани пред „ България Днес “.

 

„ Всяка година „ Легион Рън “ сплотява хиляди хора и оказва помощ на деца в потребност. Правим го, тъй като желаеме  да покажем, че отборната игра е тази, която може да повдигне планини “, показа от своя страна уредникът на събитието Ивайло Матев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР