Джулиана Гани продължава да демонстрира твърде разюздено за една майка

...
Джулиана Гани продължава да демонстрира твърде разюздено за една майка
Коментари Харесай

Майка на годината! Джулиана Гани показа как младо ченге й мачка задницата

Джулиана Гани продължава да показва прекомерно разюздено за една майка държание!
Силиконовата кукла Джулиана Гани е в развой на бракоразвод, само че това не й пречи да се забавлява с други мъже. В момента Малката Джулка се намира в Шри Ланка, само че не е сама, а с следващия чужд за обществеността господин.



Гани разгласява в Инстаграм фотография, която възмути даже почитателите й. Тя се появи с въпросния млад мъж, само че от себе си сподели само дупето си, което е облечено в прашки. До нея на колене има мускулест мъж с брада, който я е стиснал крепко за задницата.

Фотото единствено по себе си е скандално, защото става въпрос за майка на двегодишно дете. Определено образецът, който дава на сина си, не е по никакъв начин добър. След няколко години, когато Давид порасне малко повече и стартира да схваща, ще види по какъв начин чужд мъж мачка задницата на майка му.

Относно въпросния мъж с нея на фотографията, бдителни почитатели разкриха неговата идентичност. Това е Теодор Гецов, който е стажант в Министерство на вътрешните работи – Велико Търново. От 2 години е в системата на Министерство на вътрешните работи, а преди този момент е упражнявал бойни изкуства.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР