Джулиана Гани не може да повярва на късмета си все

...
Джулиана Гани не може да повярва на късмета си все
Коментари Харесай

Джулиана Гани е съсипана след поредна изневяра

Джулиана Гани не може да повярва на шанса си все да се оказва в ролята на тази, на която са изневерили, без значение от обстоятелството, че е непреклонна към мъжете в такива моменти. Е, евентуално е очаквала, че след първата надали ще последва втора невярност от новия й обичан, само че ето, че тя е реалност.

Идилията, която до неотдавна силиконката представяше от профила си в обществените мрежи с служителя на реда Теодор, май към този момент също е в историята. И за неин смут, доверието й в мъжете става още по-разклатено.

Пищната русокоска, която роди и дете от новата си обич, което е второ за нея, още веднъж минава през същата обстановка, която се случи и с бащата на първото й дете. Този път обаче, другата жена се оказа нейна близка приятелка. Тя, също така, е и известна изпълнителка. Става дума за хип-хоп певицата Виктория Тодорова, позната повече с прякора си Котенцето.

Припомняме, че предходната връзка на Джулиана Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна точно заради кръшкане от негова страна. След като тя публично разкри повода за раздялата с него, а той стартира да я атакува с компромати под формата на записи и клипчета, които скрито е снимал в интервала, до момента в който са били дружно, написа " Галерия ".

Жената, с която актуалният мъж на Гани - Теодор й изневерил, е много амбициозна дама с голям брой татуси по тялото, май единствено се позабавлявала с мъжа на приятелката си, без да влага нищо съществено. Щом това стигнало до ушите на Гани обаче, станало ужасно. Силиконката изпаднала в неистова истерия и безусловно била на прага да изхвърли от вкъщи си бащата на второто си дете. Спряло я единствено това какво ще кажат хората, в случай че се даде публичност и на тази изневяра.

Предишният път възлюбеният на Гани - Илиян беше орезилен обществено от нея, след което не получи втори късмет, с цел да продължат да бъдат семейство. Но в този момент наподобява обстановката е малко по-различна, най-малко към този момент, тъй като съгласно информациите Джулка се пробва да заздрави пукнатините в връзките си с служителя на реда от Велико Търново, само че какво ще произтече от това, единствено времето ще покаже.

Колкото до другата жена - Котенцето - Джулиана е съкрушена, тъй като тя е била измежду най-приближените до нея. " С Вики се познаваме от години и такова нещо от нея не съм очаквала. Да, правилно че не си поплюва с мъжете, само че чак да прелъстиш мъжа на приятелка… не е за поверие, хора! ", коментирала ситуацията брадърката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР