Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили тайно брак, а

...
Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили тайно брак, а
Коментари Харесай

Джулиана Гани се омъжи тайно за трети път

Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили скрито брак, а повода е появяването на общия им правоприемник Кай. Полицаят от Велико Търново се подвизава с халка на безименния си пръст, която се мъдри там от средата на декември 2022 година
Още през есента се появиха клюки за женитба сред влюбената двойка, само че Гани отхвърли тези злословия. От месец силиконката също върви с халка, която седи до годежния й пръстен, видя наш кореспондент. Блондинката деликатно сортира фотосите, които качва в обществените мрежи, с цел да не се вижда брачният й пръстен, само че „ Уикенд ” съумя да го зърне на едно от видеата на модифицираната хубавица. Причината за бързото подписване на брак е била бебето, което е щяло да се води на някогашния й мъж Илиян, тъй като се разведе с него преди по-малко от година. Също по този начин служителят на реда упорствал синът им да има законни родители, а не да се води припознат, тъй като нямат легален брак. Малкият левент се роди на 16 януари, а най-щастлив е баща му Теодор, който любвеобилно гушкаше бебето на изписването му.

Това е трети брак за едрогърдата инфлуенсърка, и то в границите на едвам 5 години. Първият младоженец беше фитнес моделът Станимир Ташев. Тогава булката се бе спряла на класическа бяла рокля, несъмнено, с голямо деколте и дълбока цепка. Бракът им изкара по-малко от година. Молбата за бракоразвод я подаде силиконката, само че Ташев отхвърляше 8 месеца да подпише документите. Джулката упрекна някогашния си мъж, че е търтей, който издържала и я е завлякъл с нова кола, която тя купила и изплащала, само че била на негово име. Станимир отвърна на част от обвиняванията й, само че след това се покри в Англия и през днешния ден даже не се сеща за някогашната си жена.

Гани си откри нов мъж още преди развода – фитнес инструкторът Илиян Найденов. Мис Силикон 2013 даже забременя от новия си още преди да е публично свободна жена. През 2019 година Илиян предложи брак на русокоската, като падна на коляно пред нея по време на тяхна екскурзия до Виена. Година по-късно се разбра, че двойката е сключила скришен брак, единствено с автограф в гражданското, с цел да има синът им Давид законно семейство. Този брак на русокоската изкара малко повече от първия, само че не съумя да трансферира 2 години. Раздялата им беше скандална, упрекваха се във взаимни изневери и бяха топ тематика по клюкарските уеб сайтове. Съдът присъди родителските права на Илиян, а Джулката сътвори ново семейство с служителя на реда Теодор.

Гани забременя скоростно от татуираното ченге и роди преди броени дни. Разбира се, това, че стана майка, не попречи ни минимум на светския й живот, както и на пътуванията й, тъй като майка й гледа новородения Кай. Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили брак през декември 2022 година, месец преди да се появи детето им. Така от 2017 г до 2022 година силиконката се е разписала тъкмо 3 пъти в гражданското и това до 31-годишна възраст. Дано да се озапти, тъй като другояче с тези темпове доста скоро ще задмине и Лили Иванова, и Миглена Ангелова по бракове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР