Джулиана Гани и полицаят са се врекли във вечна любов

...
Джулиана Гани и полицаят са се врекли във вечна любов
Коментари Харесай

Джулката и полицаят са се врекли във вечна любов, разменили са брачни халки

Джулиана Гани и служителят на реда са се врекли във безконечна обич един пред различен и са разменили брачни халки, само че не са минали под венчилото с служителя на реда.

" Моята е специфична и е по модел на международен френски бранд “, показа самата тя за халката си особено пред " Телеграф “.

Уроки

" Официална женитба няма, не сме планували към този момент, май съм суеверна, откакто се омъжа, нещата се урочасват, в този момент няма да е по този начин. Ние с Теодор считаме, че бебето е това, което ни прави семейство, то е по-ценно от всяка гала “, добави още Джулката.

Припомняме, че двамата са в трепетно очакване на своето първо общо дете, което би трябвало да се появи напълно скоро. То ще е второ за Гани.

Плеймейтката и обичаният й Теодор означиха първата си годишнина обществено в нета.

Специално за празника хубавицата спретна един куп изненади на мъжа си и, несъмнено, ги сподели пред своите почитатели в мрежата.

Луната

" Любов моя, честита годишнина, това беше една от най-трудните, само че и в същото време най-смислените години в живота ми “, разгорещено показа пред почитателите си Гани, държейки торта със захарни сърца. Имаше и надпис: " Обичам те до Луната и назад Теодор “.

Празникът влюбената двойка означи на сантиментална отмора в приказна вила в гората

Красавицата бе подготвила декорация, състояща се от балони във формата на сърца и мечета.

В един от кътовете хубавицата беше направила стена от фотоси със мемоари на двамата от най-прекрасната им година дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР