Джулиана Гани е безспорно една от най-откровените популярни личности в

...
Джулиана Гани е безспорно една от най-откровените популярни личности в
Коментари Харесай

Джулиана Гани за пластичните операции, близка ли е с Алекс Петканова и още

Джулиана Гани е несъмнено една от най-откровените известни персони в родния елит. Джулката, както е също известна, има неудържим сексапил и непрестореност, които единствено притеглят хората. Вероятно това е и една от аргументите тя да има толкоз доста почитатели в Инстаграм, които живо се вълнуват от нейния метод на живот. Съвсем скоро красивата Джулиана отдели време, с цел да отговори на някои въпроси, задавани от почитатели в огромната обществена мрежа.

Виж още:

Един от въпросите бе за корекциите, които Джулиана си е правила. Тя съобщи, че има две корекции на нос, има филър в устните, а гърдите са ясни от дълго време. Тя не е от дамите, които крият пластичните интервенции, които са си правили и даже споделят своя опит. Казва, че не се е постанова замяна на силиконовите импланти след раждането. Най-много за нея като килограми са били 58-60, само че не са ѝ личали доста, тъй като е висока. В момента наподобява прелестно и тренира съвсем всеки ден. След раждането показа, че е спортувала два или три пъти в седмицата, тъй като е дала живот на Давид със секцио и е трябвало да се пази повече.

Друг въпрос бе ориентиран за връзките на Джулката с Алекс Петканова. Тя отговори, че сега не поддържат доста близки контакти, само че това се дължи най-много на това, че и двете са доста заети с разнообразни задължения. Гани въпреки всичко добави, че хората малко или доста се трансформират във времето.

Джулката разказва 2020 като неприятна година, само че пък е признателна, че има фамилията си и най-близките си другари. Някои другарства обаче са останали в предишното, показа още Джулиана.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР