Джуд Белингам вкара два гола за обрата на Реал Мадрид

...
Джуд Белингам вкара два гола за обрата на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Белингам разкри колко по-добър е от миналия сезон

Джуд Белингам вкара два гола за обрата на Реал Мадрид от 0:1 до 3:1 при гостуването на Алмерия от втория кръг на Ла Лига, а след срещата англичанинът съобщи, че е 10 пъти по-добър в съпоставяне см иналия сезон.

„ Наслаждавах се на завръщането и битката на тима. Продължихме да играем добре, никой не се паникьоса, макар че изоставахме в резултата. В последна сметка това беше комфортна игра. Често гледах обратите на Реал Мадрид в мачовете по малкия екран “, показа Белингам.

„ Спомням си, че в такива моменти си мислех: " Те не могат да създадат това. " Но те постоянно успяваха. Сега съм тук и го изживявам самичък. Радвам се, че вкарах гол и помогнах на тима да завоюва, само че би трябвало да работя във всички области на моята игра “, добави той.

„ Аз съм 10 пъти по-добър от предишния сезон. Чувствам се удобно с тези играчи и се изучавам всеки ден. Тук равнището е толкоз високо, че абсорбирам като гъба всичко, което вършат съотборниците ми. Ето за какво започнах сезона толкоз добре “, сподели Белингам.

20-годишният англичанин записа два мача за Реал Мадрид в испанското състезание, като вкара три гола и асистира.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg