Джозеф Сташевски от The Post ви води в света на

...
Джозеф Сташевски от The Post ви води в света на
Коментари Харесай

Стинг може да промени професионалната борба още веднъж с финалния мач на AEW Revolution

Джозеф Сташевски от The Post ви води в света на професионалната битка всеки вторник в своята седмична колона, The Post Match Angle.

Стинг трансформира играта през някои от най-големите моменти в професионалната битка и може да бъде подобен още веднъж, когато напусне бизнеса.

64-годишната икона, чието същинско име е Стив Бордън, е подготвена за своя финален мач след 39 години в кеч бизнеса, защото той и Дарби Алин сложиха на карта своите международни отборни шампионати на AEW против Йънг Бъкс на Revolution в неделя от Greensboro Coliseum в Северна Каролина, мястото на може би най-важния мач в кариерата му.

Там през 1988 година „ Surfer Sting “, първият съвременен живописен супергерой на NWA, се потвърди в основното събитие на встъпителния Clash of Champions по безвъзмездна телевизия против WrestleMania IV в 45-минутно тъждество против международния първенец Ric Усет.

Сюжетът на nWo в WCW беше повдигнат на идващото равнище с помощта на основаването на „ Crow Sting “ — нов поврат в babyface в края...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР