Джорджо Армани е един от най-влиятелните модни дизайнери в света.

...
Джорджо Армани е един от най-влиятелните модни дизайнери в света.
Коментари Харесай

10 модни урока от Джорджо Армани

Джорджо Армани е един от най-влиятелните фешън дизайнери в света. Прави гражданска война в стилната промишленост и потвърждава, че луксът не постоянно значи дискомфорт. Ето няколко фешън урока от този стилния гуру, които ще са от изгода за всяка жена.

1. " Елегантност не е да те виждат, грациозност е да те запомнят. "
Модният свят заприказва за Армани след излизане на кино лентата " Американски жиголо " през 1980 г, в който Ричард Гиър беше облечен в негови облекла от главата до петите. Всички мъже в света желаеха да наподобяват като великия артист. Започнаха да носят сака, панталони, ризи и вратовръзки с марката Armani.

2. " Разликата сред стила и модата е в качеството. "
 Армани трансформира наследството си всяка седмица Армани трансформира наследството си всяка седмица
" Написах наследството си, само че го трансформирам съвсем всяка седмица ", съобщи италианският дизайнер Джорджо Армани в изявление за френския вестник...
Отличителен белег на Армани са съвършената кройка, меките тъкани и минимализмът. Според него „ простотата е ключът към същинската грациозност “. Дрехата би трябвало да е изчистена и в естетика с индивида, който я носи.

3. " Евтиният чифт обувки са неприятна спестовност. Обувките са основата на вашия дрешник ".

4. " Да изглеждаш секси е въпрос на убеденост. Сексапилът е положение на духа, а не на тялото. "
Армани споделя, че би желал да е по-висок и да има по-аристократичен нос. Но би трябвало да се задоволи с това, което има и оптимално да се възползва от него.
5. " Радвам се, че в наши дни желанието да изглеждаш елегантно е още веднъж на мода. Елегантността е ключът към безконечния жанр, нещо, което в никакъв случай не излиза от мода. За мен стилът е по-голям от краткотрайните фешън трендове. "
Армани направи трайни промени в стилните закони, като вкара нови стандарти в стилната промишленост. Той отстрани непотребните аксесоари и добави спортни елементи в деловото и вечерно облекло. Създаде по-свободни и комфортни панталони и сака, които разрешават на хората да се движат с лекост и в това време да наподобяват стилно и делово.
6. " Не се старайте доста при избирането на облекла. Най-елегантните хора наподобяват по този начин, като че ли не са положили никакви старания за външния си тип. "
 Какво може да опише обичаният ви цвят за вас Какво може да опише обичаният ви цвят за вас
Цветът директно въздейства на нашето въодушевление и самочувствие. Освен това, избран колорит може да притегли вниманието или, в противен случай, да отблъ...
В началото на кариерата си Армани отхвърля потреблението на всевъзможни панделки и дантелки и афишира минимализма за собствен главен принцип. Отличителна линия на стила му е небрежната грациозност. Той смекчава линиите и тъканите, което прави облеклата му по-приятни и комфортни.
7. " Черното и тъмносиньото ви вършат по-слаби от всеки различен цвят. С тези цветове от палитрата може да експериментирате умерено с всевъзможни форми и материи. "
8. " Парфюмът е доста повече от дестилат, парфюмът е наличие в пространството . За мен парфюмът е мистичност. "
9. " Избирайте неутрални платове без ярки орнаменти. Те са по-трайни от стилните трендове. "
Хората, работили с Армани, настояват, че ръцете му са вълшебни. Самият маестро не отхвърля това и твърди, че когато допира платовете, се излъчва специфична сила. Точно тази сила му оказва помощ да избере най-хубавите материи. И след това като същински вълшебник моделира платовете към телата на моделите. Армани споделя, че този развой е " най-чувственият в света ".
 Как модата въздейства на самочувствието, щастието и живота на дамата Как модата въздейства на самочувствието, щастието и живота на дамата
Модата, по един или различен метод, въздейства на живота ни. Тя включва разнообразни стилове на обличане, прически, грим, аксесоари. Ако човек следв...
10. " Философията ми е да оказа помощ на дамите и мъжете да се усещат по-удобно и по-уверени в облеклата, които носят. Аз имам вяра, че стилът е единственият същински лукс, който може да си позволите. "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР