Джорджия Харисън беше доста разочарована от партньора си по време

...
Джорджия Харисън беше доста разочарована от партньора си по време
Коментари Харесай

Джорджия Харисън е `бесна`, тъй като Антон Данилюк споменава Стивън Беър по време на финала на ITV2 Love Island

Джорджия Харисън беше много разочарована от колегата си по време на финала на Love Island All Stars в понеделник вечер, когато Антон Данилук съобщи, че е била „ с разрушено сърце “ при влизане вилата по-рано тази година.

Антон, който приключи на 5-то място с Джорджия по време на огромния край на сериала ITV2, наподобява имаше поради бившето гадже на Джорджия Стивън Беър, който беше освободен от пандиза по време на нейното време в шоуто. Водещата на Love Island Мая Джама беше принудена да се намеси след неуместната смешка на Антон, обяснявайки по какъв начин Джорджия вместо това „ лекува “, а не е „ с разрушено сърце “ поради сантиментална връзка.

Беър беше наказан на 21 месеца затвор през март предходната година, откакто качи персонално видео на себе си и Джорджия без нейно позволение. Това докара до признаването му за отговорен във воайорство и откриване на персонални полови фотоси и видеоклипове. Беър завоюва £40 000, като разгласява клипа на уеб страницата за възрастни OnlyFans през 2020 година

Опозорената ри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР