Джордж Ръсел коментира събитията в първото състезание за годината във

...
Джордж Ръсел коментира събитията в първото състезание за годината във
Коментари Харесай

Ръсел: Ред Бул ще спечели всички състезания от сезон 2023

Джордж Ръсел разяснява събитията в първото съревнование за годината във Формула 1. Пилотът на Мерцедес съобщи, че Ред Бул ще завоюва всички надпревари от сезон 2023. Песимистичното изявление на Ръсел идва на фона на превъзходството на австрийския тим в Гран при на Бахрейн.

Ръсел приключи на седма позиция в конкуренцията на пистата Сахир. Пилотът на Мерцедес нямаше отговор както на темпото на Ред Бул, по този начин и на това на Астън Мартин. Младият британец се движеше на шесто място преди последните прекъсвания в бокса. След питстопа той бе изпреварен от Ланс Строл и остана зад него до края на надпреварата.

Тъй като Мерцедес има проблеми с темпото, Ръсел слага Ред Бул на по-високо равнище от останалите водачи в F1. 25-годишният играч чака тимът от Милтън Кийнс да завоюва всичките стартове от тазгодишния сезон в F1

„ Ред Бул ще завоюва всички надпревари от сезон 2023. В момента те управляват шампионата както си желаят. Честно казано не чакам някой да се бори с тях до края на тази година “, съобщи Ръсел.

„ Очаквам те да завоюват всяко съревнование през тази акция. Това е моят залог. Не виждам да има някакъв тим, който да успее да ги провокира по какъвто и да е метод “, добави водачът на Мерцедес.

George Russell expects Red Bull to win every single race this season

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР