Джордж Оруел предсказа съвременното развитие на Запада. Това обяви в

...
Джордж Оруел предсказа съвременното развитие на Запада. Това обяви в
Коментари Харесай

Путиновият хунвейбин Соловьов: Оруел е писал за Запада, не за нас

Джордж Оруел предсказа актуалното развиване на Запада. Това разгласи в предаването си по " Россия 1 " известният с яростните си путинови опорки тв водещ Владимир Соловьов. " Те, западняците, са удивителни хора. Но да се борят по подобен метод с думата " истина ", още веднъж ни потвърждава, че Оруел изобщо не е писал за нас. И по тази причина съм сюрпризиран, че в руско време заради някаква причина се борихме против Оруел, тъй като Оруел доста ясно предсказа актуалното развиване на западния свят. Но точно Западът води унищожителна война против Русия ".

Соловьов дефинира спора на Запада с Русия като " цивилизационен ".

" Те се стремят да ни изтрият от картата на света освен като самостоятелна страна, само че и като различен метод към всичко. Ако щете - за тях избран набор от полезности не трябва да съществува. Обединяват всичко това в едно разбиране - съветския свят. Но залогът е доста повече от съветския свят ".

" Те несъзнателно ни извеждат от аморфните, неприятни 90 години на предишния век към една сурова дефиниция на отговора на въпроса: " Кои сме ние и какво представляваме? ". Просто не ни оставят различен избор. Ако щете, те взимат камъка, в който сме завършени и изрязват всичко ненужно и какво се оказва - изумителна статуя ".
ТЕМА преди 2 часа 2513 преди 2 часа 1070 преди 4 часа 1413
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР