Джордж Клуни вече все по-рядко се появява на екран, но

...
Джордж Клуни вече все по-рядко се появява на екран, но
Коментари Харесай

Джордж Клуни раздал по 1 млн. долара на 14 свои приятели

Джордж Клуни към този момент все по-рядко се появява на екран, само че в разгара на кариерата си, преди брачната половинка и децата, раздал по 1 млн. $ на 14 свои близки другари.

За историята споделя самият той в изявление за GQ, откакто изданието му присъди премията „ Икона на годината “.

Историята с великодушния жест на холивудската звезда е обвързвана с кино лентата „ Гравитация “, в която той играе дружно със Сандра Бълок. Тъй като не се е очаквало лентата да стане шлагер след премиерата си през 2013 година, Клуни взема решение да изиска като % от средствата от кино лентата вместо заплата. В последна сметка лентата въпреки всичко става известна и той получава с няколко милиона $. Тогава няма семейство, към момента не е женен и вместо да спести парите, взема решение да ги раздаде на най-близките си другари, написа CNN.

„ Ние всички сме в действителност близки и аз просто си помислих, че в случай че ме удари рейс, всички те са в наследството. И по този начин, за какво, по дяволите, очаквам да ме удари рейс?! “, споделя Клуни в умозаключение на решението си да показа част от благосъстоянието си с другари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР