ДЖОРДЖ КЛУНИ не вини жените, че са искали от него

...
ДЖОРДЖ КЛУНИ не вини жените, че са искали от него
Коментари Харесай

Амал и Джордж Клуни - любовта е над всичко

ДЖОРДЖ КЛУНИ не вини дамите, че са желали от него неща, които той не е можел да им даде, тъй като само по този начин е имал търпението да дочака срещата си с АМАЛ АЛАМУДИН, на която покорно да постави в краката всичко, даже тя да не го е поискала на глас

Малко преди безконечният ерген да подари сърцето си на адвокатката с ливански генезис, името му се свързваше с три дами – с това на Кейти Холмс, с някогашната му другарка – моделът Моника Якишич, и със самата Амал Аламудин.

А на 28 септември 2014 година Джорд и Амал се женят във Венеция, което се трансформира в същинска сензация. Та нали след развода с първата си жена Талия Балсам през 1992 година артистът се закле в никакъв случай повече да не се дами. Е, поради красивата адвокатка той наруши клетвата и самичък влезе в клопката на любовта.

Сребърната лисица, както  назовават Клуни, обаче правеше всичко допустимо да не вади на показ персоналните си връзки. Той даже подреди на прессекретаря си да излезе с публично мнение, с цел да се прекратят спекулациите по отношение на това с кого дели леглото си.

„ Джордж би желал всички тези изфабрикувани злословия да престанат. Двамата с Моника не са се виждали от доста години, с Кейти Холмс са другари от дълго време, а с Амал се срещат по работа. Той желае да оставите тези дами на мира и да престанете да ги преследвате. “

Самият Клуни пък съобщи, че не дава персонални изявленията, въпреки че би бил щастлив да може да има връзка с три дами в границите на три седмици.

С Амал Клуни се среща за първи път напролет на годината преди сватбата. Тогава той още не е скъсал с последната си публична другарка Стейси Киблър. И в действителност първоначално връзките на артиста и адвокатката са настоятелен: той взе участие в разнообразни интернационалните, филантропични планове, а Амал специализира право и даже е консултант на някогашния общоприет секретар на Организация на обединените нации Кофи Анан.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР